Sunday, May 15, 2011

MARUAH BB ??

OMG! OMG! Okay okay, dengar sini semua orang kampung! Ada berita tergempar di sini. Hehe. Takde la. Just nak share something dengan korang about so called 'Blackberry' yang dahulu pernah di agung agung kan oleh semua orang. Yang pernah menjadi rebutan setiap mata yang memandang, *errr, kau dah mcm cerita gadis kena mengorat* Haha. Takde. Just pelik kenapa ramai dah tak gunakan BB dah? Ramai kawan saya yang dah stop menggunakan BB and ramai di antara mereka yang bercadang untuk menggunakan selain daripada BB? Adakah BB bersalah? And plus ada di antara kawan saya yang menawarkan BB dengan harga RM500. Terkejut juga. Apa dah jadi dengan BB? hehe. Mungkin ramai yang dah sedar tentang kepentingan Ipad? *takde kena mengena la der. Mcm mana depa nak call orang? * Ahaha. Apa pun, saya yakin there's are pros' and conts' for everything. yang penting ada alat telekomunikasi. hehe. *sorry. guna bahasa purba sikit* hee.

2 comments:

aisa said...

bongok la mira ni. hahaha. kelaka

amirah aqilah said...

ahaha. lol. :D